Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
én nakoopservice


 Contacteer ons vrijblijvend: 0473 69 77 14

Contact

Centrale verwarming van A tot Z

Een renovatie- of bouwproject in het vooruitzicht en bent u daarbij nog op zoek naar een specialist voor centrale verwarming in regio Anzegem – Tiegem? Dit doet Livyns met veel plezier voor u.

Verwarmingsketels

De aankoop van een verwarmingstoestel is wellicht de belangrijkste investering die u doet voor uw woning. De verwarming die u kiest, bepaalt ook in grote mate het comfort in uw huis. Maak daarom een doordachte keuze en hou rekening met het gebruiksgemak van de verschillende verwarmingssoorten. Verder speelt ook de kostprijs in aankoop en verbruik een niet te onderschatten rol. De ervaring leert dat kiezen voor het juiste verwarmingstype op maat van uw woning altijd het voordeligst scoort. Als specialist in het vak kunt u dan ook rekenen op het deskundig advies van Livyns.

Radiatoren

Naast het installeren van verwarmingsketels, kunt u ook zeker bij ons terecht voor het plaatsen van radiatoren. We bieden een veelzijdig assortiment dat aansluit bij tal van woonstijlen, van modern en eigentijds tot klassiek. Mag het nog wat exclusiever? Ga dan voor sierradiatoren. Ze creëren een aangenaam warmtegevoel en vormen een streling voor het oog.

Vloerverwarming

Een optimaal woon- en/of werkcomfort bereikt u met vloerverwarming. Deze totaaloplossing is perfect op maat van de hedendaagse levensstijl en bespaart bovendien heel wat op uw energierekening. Benieuwd hoe we u kunnen helpen met uw centrale verwarming? Neem dan zeker even contact op met Livyns uit Anzegem – Tiegem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.