Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
én nakoopservice


 Contacteer ons vrijblijvend: 0473 69 77 14

Contact

Platte daken in EPDM

Nood aan een echte vakman voor het plaatsen van platte daken in Anzegem – Tiegem en omgeving? Dit is precies wat Livyns voor u kan doen.

Kwalitatieve oplossing

Livyns plaatst platte daken in EPDM, een duurzaam en flexibel rubber dat bekend staat omwille van de absolute waterdichtheid en de lange levensduur. Verder is dit materiaal ook uiterst bestand tegen extreme temperaturen en weersinvloeden. Van een bijgebouw tot een volledige woning, we voorzien een maatoplossing voor elk plat dak.

Professionele aanpak

Een plat dak voor uw nieuwbouw of renovatie in West-Vlaanderen? Vertrouw op de technische knowhow van Livyns voor een vakkundige plaatsing van uw plat dak. Beschikt uw woning al over een plat dak, maar ontstaan er regelmatig lekkages? Breng ons op de hoogte en wij zorgen voor een nauwgezette herstelling waardoor uw dak weer zo goed als nieuw is.

Transparante communicatie

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hanteren we keer op keer een transparante communicatie en houden we rekening met uw wensen en plannen. Wij zijn immers pas tevreden wanneer u dat ook bent! Interesse in onze dienstverlening? Neem dan vandaag nog contact op met Livyns uit Anzegem - Tiegem. Wij staan voor u klaar.